DIE GASTSTUBE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Die Gaststube. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 19:31 Eten kwam aan in een fietstas. Het hele gerecht lag schots en scheef in de bakjes. Voor dit bedrag had ik wel meer dan twee Ribjes spare ribs verwacht. Weinig patat. Heel veel saus. Ei op de schnitzel was zwartig. Geen aanrader.
22 aug 2022 om 11:38 Het eten was koud en niet vers, heel jammer
16 jul 2022 om 20:33 Sc itzel was okee, groente was niet erg warm, pata en sausjes prima
15 jul 2022 om 7:23 Eten was niet warm.
6 jun 2022 om 21:27 Groente ontbrak ,eten was koud ! Zonde voor de € 22,- Dat was dus één keer maar niet weer !
11 mei 2022 om 0:09 Eten was erg lekker, patat alleen net iets te lang in de frituur gezeten
14 apr 2022 om 9:05 Eten was niet warm.. schnitzel was erg taai en daarnaast kreeg je erg weinig bijgerechten, voor t aantal personen.. Het eten was het niet waard voor die prijs.
3 mrt 2022 om 16:42 Eten ondersteboven bezorgd. En niet warm. Waardeloos.
8 jan 2022 om 20:36 Kipsnitzel niet gaar Weinig smaak aan spareribs Erg duur voor wat je krijgt.
31 dec 2021 om 19:22 De bezorger had een verkeerd huis nummer door gekregen waardoor hij hier lang rond heeft rond gefietst. Wasrdoor onze eten koud was
29 dec 2021 om 7:26 Prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht. Eerste keer, maar ook gelijk de laatste keer dat wij hier bestellen.
26 dec 2021 om 23:06 Vorige keer dat ik er besteld heb was het veel beter. Spuitjes zagen er niet goed uit. Corn blue snitzel was niet lekker en enorm zout. Jammer dat het niet was zoals gewenst, want de vorige keer was het 100X beter