DIE GASTSTUBE

DIE GASTSTUBE Duitse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Die Gaststube. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 0:09 Eten was erg lekker, patat alleen net iets te lang in de frituur gezeten
14 apr 2022 om 9:05 Eten was niet warm.. schnitzel was erg taai en daarnaast kreeg je erg weinig bijgerechten, voor t aantal personen.. Het eten was het niet waard voor die prijs.
3 mrt 2022 om 16:42 Eten ondersteboven bezorgd. En niet warm. Waardeloos.
8 jan 2022 om 20:36 Kipsnitzel niet gaar Weinig smaak aan spareribs Erg duur voor wat je krijgt.
31 dec 2021 om 19:22 De bezorger had een verkeerd huis nummer door gekregen waardoor hij hier lang rond heeft rond gefietst. Wasrdoor onze eten koud was
29 dec 2021 om 7:26 Prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht. Eerste keer, maar ook gelijk de laatste keer dat wij hier bestellen.
26 dec 2021 om 23:06 Vorige keer dat ik er besteld heb was het veel beter. Spuitjes zagen er niet goed uit. Corn blue snitzel was niet lekker en enorm zout. Jammer dat het niet was zoals gewenst, want de vorige keer was het 100X beter
26 dec 2021 om 21:24 Eten was lauw tot koud. Voor 3 personen waren er in totaal 19 kleine spruitjes. Ook aardappels waren op de bon. Geen beloofde salade. Sliptong flauw, spareribs waren gaar maar geen beloofde sausjes, mixed grill matig, patat slap en zoutloos.
26 dec 2021 om 20:12 Eten was lekker! De bezorging duurde wat langer, maar goed bereid kost tijd haha.
5 dec 2021 om 22:06 Heerlijk gegeten, het enige wat niet mijn ding was, is de witlof, maar dat lust ik niet en dat konden ze niet weten
6 jul 2021 om 20:28 Zalm ging regelrecht de prullenbak in. Rook alsof het bedorven was en smaakte alsof het uit de diepvries kwam. Is de ruime €22,00 niet waard. Schandalig!
31 mei 2021 om 19:39 Eten was lekker en ruim op tijd bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar.