DIE GASTSTUBE

DIE GASTSTUBE Duitse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 68 beoordelingen
6 jul 2021 om 20:28 Zalm ging regelrecht de prullenbak in. Rook alsof het bedorven was en smaakte alsof het uit de diepvries kwam. Is de ruime €22,00 niet waard. Schandalig!
31 mei 2021 om 19:39 Eten was lekker en ruim op tijd bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar.
10 mei 2021 om 9:08 Viez
11 apr 2021 om 0:25 Uitjes vergeten bij de Schwarzwalder schnitzel, ook geen uitjes bij de aardappeltjes i.t.t. de vorige keer. De friet was veel te hard gebakken helaas. De ene keer is het hier goed eten, de andere keer klopt het niet.
1 apr 2021 om 10:07 Vlees was veel te lang doorgebakken en suiker door de sla (echt nog korrels) en volgens ons ook in de tzatziki. Ook erg vet (liep door de bezorgtas heen op de grond).
22 feb 2021 om 19:49 Bezorging was prima. Het eten was lekker maar wel erg zout. Kwam waarschijnlijk van de grote hoeveelheid gebakken spek bij de gebakken aardappelen. Warme groente was summier aanwezig. Hoeveelheid eten was ruim voldoende.
16 feb 2021 om 16:44 Snelle levering. Smaak was saai
26 dec 2020 om 21:28 Had om 4 uur besteld met de vraag of ze het 18.30 wouden bezorgen, kwam bijna een uur later. Erg fijn
26 dec 2020 om 20:10 Eten was niet wat we van hun gewend waren!! Was zeer slecht dit keer!!.
21 dec 2020 om 10:18 Heb al een klacht ingediend over dd brzorging jammer dat jullie daar niet op gereagertd hebben. Het eten was gewoon koud!!!! Omdat bezorger het adres niet kon vinden we wonen poddorie 300 meter van restaurNt
6 dec 2020 om 9:44 Malse spareribs met flink vlees. Flauw en ze leken uit de tron te komen en niet van een grill. Dat kan beter. Groente was gekookt in water en dat was t. Met 22,50 de duurste ribs van joure, ik vond t tegenvallen.
5 dec 2020 om 21:25 Denk door drukte wellicht maar 2 uur voor bezorging de bestelling door gegeven en zo'n 20min met "we zijn zo bij jou" moeten afwachten voordat ze er idd waren. We wonen wellicht 10min rijden. Chicken wings waren kippen poten en rauw van binnen.